Majorista de teles a Sabadell

Majorista de teles a Sabadell

Proveïdors de teles, teles a l'engròs, majorista de teixits

Benvinguts a la pàgina web de New Vimon, especialistes a teixir l'èxit del seu negoci. Com majorista de teles a Sabadell, estem dedicats al disseny, venda i distribució de teixits a l'engròs per a professionals del sector, principalment botigues tèxtils i altres distribuïdors. Ens avalen més de tres dècades d'experiència i la feina d'un equip expert, apassionat pel seu treball.

Proveïdors de teles, teles a l'engròs, majorista de teixits

Si volen aconseguir una clientela fidel, converteixi'ns en els seus proveïdors habituals. En New Vimon posem a la seva disposició teles d'una qualitat inigualable, que reporten excel·lents resultats per la confecció de peces pel públic femení i infantil. Li oferim dissenys originals, de màxima qualitat, en teixits molt duradors. Apropiats tant pel dia dia (roba de carrer), com per les ocasions més especials (roba de festa).

Majorista de teles a Sabadell

Comptem amb una àmplia selecció de teixits llisos o estampats de cotó, crepè, organza, piqué, jacquard... Si necessita un majorista de teles pel seu negoci, contacti amb nosaltres. Estudiarem les seves necessitats al detall, per proporcionar-li les solucions que millor s'ajusten als seus gustos, idees i, per descomptat, al seu pressupost.

Venda exclusiva a professionals del tèxtil i la confecció

Servei de distribució a Espanya, França i Portugal

Contactar amb New Vimon

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.